Algemeen directeur Lander Van Medegael van de scholengroep Korha aan zijn bureau. Hij werkt nog even door deze zomervakantie.
Volledig scherm
PREMIUM
Algemeen directeur Lander Van Medegael van de scholengroep Korha aan zijn bureau. Hij werkt nog even door deze zomervakantie. © Bart Kerckhoven

Scholengroepdirecteur Lander Van Medegael blikt na bewogen schooljaar vooruit: “Sociaal contact is meer dan Instagram en TikTok. Dat hebben jongeren dankzij corona wel geleerd”

Pajottenland/Zennevallei6.500 leerlingen van de scholengroep Korha genieten van de start van de zomervakantie wanneer we met algemeen directeur Lander Van Medegael (38) vooruit blikken naar volgend schooljaar. Een gesprek over de positieve kanten van corona, lessen Latijn op technische scholen en de grote hervorming in het onderwijs. “Het wordt een uitdagend jaar”, weet Van Medegael. “Ik hoop dan ook dat corona ons schoolleven volgend jaar niet meer bepaalt.”

  1. Woonpunt Zennevallei viert honderdste verjaardag. Maatschappij bouwde al 3.000 woningen: “Wij realiseerden eerste serviceflats in Vlaanderen”
    Halle

    Woonpunt Zenneval­lei viert honderdste verjaardag. Maatschap­pij bouwde al 3.000 woningen: “Wij realiseer­den eerste service­flats in Vlaanderen”

    De sociale huisvestingsmaatschappij Woonpunt Zennevallei bestaat honderd jaar. Om dat jubileum te vieren brengt de organisatie een boek uit dat terugblikt op de projecten maar vooral ook de mensen aan het woord laat. Van de eerste servicelflats in Vlaanderen tot het verhaal van de huurders zelf… Het staat allemaal te lezen in het verjaardagsboek.