Christine Verhulst enkele maanden geleden in de nieuwe winkel in Nijvel
Volledig scherm
PREMIUM
Christine Verhulst enkele maanden geleden in de nieuwe winkel in Nijvel © Bart Kerckhoven

Ruim 100 jaar oud babycenter sluit definitief de deuren na zoveelste overstroming: “Ooit wil ik opnieuw beginnen, maar nu ben ik gewoon op”

HalleBabycenter Halle sluit definitief de deuren. Zaakvoerster Christine Verhulst noemt de vele overstromingen als één van de grote redenen voor het vertrek uit Halle. “We kunnen niet blijven opkuisen en steeds weer herbeginnen”, zucht ze.

  1. Karakter Fashion viert twintigste verjaardag met modeshows, workshops en bubbels
    Halle

    Karakter Fashion viert twintigste verjaardag met modeshows, workshops en bubbels

    Kledingzaak Karakter Fashion bestaat twintig jaar en dat zal niemand de komende dagen in de Basiliekstraat niet ontgaan. Uitbaatster Tania Boonaert en haar medewerkers trakteren dit weekend de klanten op bubbels maar er staan ook modeshows en workshops op het programma. Het verjaardagsfeest wordt zelfs erg gespreid gevierd want zowel vanaf vandaag, donderdag 23 september, tot en met zondag 26 september zijn er activiteiten gepland. En wie dan nog niet de kans kreeg om eens langs te lopen kan ook op 30 september en 14 oktober mee vieren. De winkel is in twee decennia uitgegroeid tot een vaste waarde in de Basiliekstraat in Halle met heel wat kleding van bekende merken als Nathalie Vleeschouwer, Bellerose en Des Petits Hauts in de rekken.