Kristof De Ridder en Nathalie Leonard aan de toog van De Frietwagon die helemaal in het nieuw zit.
Volledig scherm
PREMIUM
Kristof De Ridder en Nathalie Leonard aan de toog van De Frietwagon die helemaal in het nieuw zit. © Bart Kerckhoven

RESTOTIP. De Frietwagon zit in het nieuw: “Kwaliteit aanbieden. Dat blijft het belangrijkste”

HalleIn De Frietwagon in Halle tellen Kristof De Ridder en Nathalie Leonard de dagen af tot ze opnieuw klanten binnen kunnen ontvangen. De frituur zit namelijk helemaal in het nieuw. “Een droom die uitkomt”, vertelt het koppel dat veel meer dan enkel frietjes en snacks op de kaart zet.

  1. RESTOTIP. Argentijns vleesrestaurant Toma Maté: “We zijn een Zuid-Amerikaanse luxefrituur geworden”
    PREMIUM
    Beersel

    RESTOTIP. Argentijns vleesres­tau­rant Toma Maté: “We zijn een Zuid-Amerikaan­se luxefri­tuur geworden”

    De coronacrisis hakt er genadeloos op in bij toffe adresjes om te eten en te drinken, maar tegelijkertijd tonen onze horecamensen hoe inventief ze kunnen zijn. Stilzitten doen ze ook niet bij het Argentijnse vleesrestaurant Toma Maté in Beersel. Om een antwoord te bieden op takeaway bij hun concept bieden ze verse Zuid-Amerikaanse hamburgers met frietjes aan.