Peter Cansse (55) en Tanja Simons (42) baten in de Basiliekstraat in Halle Cremerie Joy uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Cansse (55) en Tanja Simons (42) baten in de Basiliekstraat in Halle Cremerie Joy uit. © Bart Kerckhoven

RESTOTIP. Cremerie Joy in Halle: “Een nieuwe stek, maar wel nog onze reuzencoupe met tien bollen ijs ”

HalleSinds de Braderie in Halle kan je Cremerie Joy vinden op de nieuwe locatie in de Basiliekstraat. Peter Cansse (52) en Tanja Simons (42) ontvangen voortaan nog meer volk binnen en beschikken nu ook over een nieuw terras. Het succesrecept blijft intussen onveranderd. Behaalt u als ijsjesliefhebber een plekje op de Wall of Fame? 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Barry Callebaut zal de grootste hebben: chocoladeproducent plant 200 meter hoge windturbine in Halle
  Play
  PREMIUM
  Halle

  Barry Callebaut zal de grootste hebben: chocolade­pro­du­cent plant 200 meter hoge windturbi­ne in Halle

  De windmolens van Colruyt (tot 150m) en de Sint-Martinusbasiliek (71m) domineren al jaren de skyline van Halle maar de nieuwe windturbine van chocoladefabrikant Barry Callebaut zet ze allemaal in de schaduw. De mastodont wordt liefst 200 meter hoog. “We mogen van de overheid geen kleinere windturbine bouwen”, klinkt het bij Barry Callebaut. Alles wat u moet weten over het hoogste bouwwerk ooit in Halle.