Andy De Brouwer werd begin dit jaar uitgeroepen tot Eerste Maître d’hôtel van België (foto). Zijn zaak Les Eleveurs staat nu voor het eerst in de Bib Gourmand van Michelin.
Volledig scherm
Andy De Brouwer werd begin dit jaar uitgeroepen tot Eerste Maître d’hôtel van België (foto). Zijn zaak Les Eleveurs staat nu voor het eerst in de Bib Gourmand van Michelin. © Mozkito

Restaurant Les Eleveurs prijkt voor het eerst in de Michelin Bib Gourmand

Restaurant Les Eleveurs staat al jaren genoteerd in de bekendste culinaire gidsen, maar voor het eerst is de zaak van wijnsommelier Andy De Brouwer ook opgenomen in de Michelin Bib Gourmand Benelux 2020. 

0 reacties

 1. Rafael Teixeira (Halle-Gooik) zet punt achter schitterende loopbaan: “Dit is geen vaarwel”
  Futsal

  Rafael Teixeira (Hal­le-Gooi­k) zet punt achter schitteren­de loopbaan: “Dit is geen vaarwel”

  Het futsal in het algemeen en Halle-Gooik in het bijzonder zal het volgend seizoen zonder één van zijn boegbeelden moeten stellen. Op zijn achtendertigste heeft Rafael Teixeira beslist om een punt te zetten achter zijn rijkgevulde carrière als zaalvoetballer. Wat de nabije toekomst brengt, is nog niet helemaal duidelijk. De kans dat hij betrokken blijft bij het futsal, lijkt reëel.
 2. Bestuurder ‘betrapt’ in lage-emissiezone... die pas vijfhonderd meter verder begint. “Velen weten niet dat boete onterecht is”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw/Anderlecht/Brussel

  Bestuurder ‘betrapt’ in la­ge-emissiezo­ne... die pas vijfhon­derd meter verder begint. “Velen weten niet dat boete onterecht is”

  Wie een boete krijgt in de lage-emissiezone (LEZ) in Brussel controleert best of de vaststellingen wel kloppen. Heel wat bestuurders kregen ten onrechte een boete van 350 euro toen ze via de Bergensesteenweg (N6)de hoofdstad binnen reden. “Ik zag als snel dat er iets fout was maar niet iedereen zoekt op waar die zone begint”, zegt Patrick Verheirstraeten.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee