Action opent de nieuwe winkel in het oude gebouw van Orchestra op de Edingensesteenweg in Halle dat momenteel verbouwd wordt.
Volledig scherm
Action opent de nieuwe winkel in het oude gebouw van Orchestra op de Edingensesteenweg in Halle dat momenteel verbouwd wordt. © Bart Kerckhoven

Prijsbreker Action opent binnenkort nieuw filiaal in Halle

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. De acht favoriete plekjes van voormalig Belgisch kampioen wielrennen Jürgen Roelandts (35): “Prachtige herinneringen wanneer we op de bevroren vijver liepen met de klas”
  PREMIUM
  Dilbeek

  De acht favoriete plekjes van voormalig Belgisch kampioen wielrennen Jürgen Roelandts (35): “Prachtige herinnerin­gen wanneer we op de bevroren vijver liepen met de klas”

  Jürgen Roelandts heeft er ongetwijfeld een moeilijk jaar opzitten. Afgelopen maand kondigde hij nog aan dat hij een punt zou zetten achter zijn carrière als wielerprof. De renner van Movistar revalideert op dit moment nog steeds van een schouderblessure, waardoor een laatste koers in zijn carrière zelfs uit den boze is. Wielrennen maakte 24 jaar lang deel uit van zijn leven, maar voor iemand als Jürgen Roelandts blijft de liefde voor koersen altijd bestaan. Maar waar kunnen we Jürgen spotten als hij in zijn geboortedorp Sint-Martens-Bodegem (Dilbeek) is? Wij ontdekten zijn acht favoriete plekjes in Dilbeek.
 1. Bakkers Mo en Abdel schenken taarten aan AZ Sint-Maria: “En wie het moeilijk heeft kan op gratis brood rekenen”
  Roosdaal/Halle

  Bakkers Mo en Abdel schenken taarten aan AZ Sint-Ma­ria: “En wie het moeilijk heeft kan op gratis brood rekenen”

  Bakkers Mo (27) en Abdel (29) van bakkerij Bouakline uit Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek hebben twee taarten geschonken aan het personeel van het AZ Sint-Maria Halle. De broers trakteren verschillende ziekenhuizen om het personeel een hart onder de riem te steken tijdens deze uitputtende weken en maanden. En dat de twee een goed hart hebben blijkt ook uit het feit dat ze gratis brood, taart en gebakjes schenken aan mensen die het moeilijk hebben.
 1. Covid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Rastro-markt in Madrid
  Play

  Co­vid-pandemie? Behoorlijk wat volk op beroemde El Ras­tro-markt in Madrid

 2. Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"
  Play

  Deze Belg kan als één van de weinigen skiën in Oostenrijk tijdens lockdown: "Iedereen moet verplicht licentie kunnen voorleggen"