Goedele Van Ruysevelt in café De Sleutel, haar stamcafé in Halle.
Volledig scherm
Goedele Van Ruysevelt in café De Sleutel, haar stamcafé in Halle. © Foto Mozkito

Presentatrice op vierde plaats van CD&-V-lijst

HALLEVoormalig Ring TV-presentatrice Goedele Van Ruysevelt (40) komt bij de gemeenteraadsverkiezingen op voor CD&V in Halle. Ze krijgt meteen de vierde plaats op de lijst en wil zich engageren in de Halse politiek. "Aan de toog heeft iedereen een mening klaar", zegt Van Ruysevelt. "Maar via de politiek kan je ook werkelijk iets veranderen."

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.