Het postkantoor in Halle, waar de straat afgesloten werd met politielint zodat het water uit de ondergrondse garage kon weggepompt worden.
Volledig scherm
Het postkantoor in Halle, waar de straat afgesloten werd met politielint zodat het water uit de ondergrondse garage kon weggepompt worden. © Bart Kerckhoven

Postkantoor Halle gesloten door wateroverlast: gespecialiseerde firma moet water wegpompen uit ondergrondse garage

HalleHet postkantoor van Halle bleef dit weekend gesloten door de wateroverlast. De grote garage onder het kantoor liep helemaal onder water. De kans is klein dat er maandag klanten kunnen ontvangen worden.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).