thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Politiezone Zennevallei waarschuwt: “Inbrekers zijn vooral uit op fietsen”

ZennevalleiDe politie van zone Zennevallei stelt een opvallende trend vast. Naast werkmateriaal blijken inbrekers vooral uit te zijn op fietsen, al dan niet elektrisch. De tijd dat elektronica gegeerd goed was lijkt voorbij, onder meer omdat die tegenwoordig zeer goed beveiligd zijn.

0 reacties

  1. Ereburgemeester Stefaan Platteau viert 88ste verjaardag: “Of ik in 2024 nog op de lijst zal staan? Zeg nooit, nooit. Maar het zal niet van mij afhangen”
    PREMIUM
    Dilbeek

    Ereburge­mees­ter Stefaan Platteau viert 88ste verjaardag: “Of ik in 2024 nog op de lijst zal staan? Zeg nooit, nooit. Maar het zal niet van mij afhangen”

    Stefaan Platteau is een man die als ereburgemeester en huidig gemeenteraadslid nog steeds dag en nacht paraat staat voor zijn inwoners. Woensdag werd hij 88, een ideaal moment om te polsen naar zijn leven, want hij heeft al heel wat op zijn palmares staan. Platteau begon met niets, en beklom zowat alle treden binnen zijn carrière. Maar waar liggen zijn verdere ambities nog in het leven en de politiek? En waar houdt hij zich vandaag de dag mee bezig?