Sophie Ulin met haar trouwe viervoeter Kilian tijdens een oefening enkele jaren geleden.
Volledig scherm
Sophie Ulin met haar trouwe viervoeter Kilian tijdens een oefening enkele jaren geleden. © Tom Vierendeels

Politiehond Kilian mag op welverdiend pensioen: “Op zijn luie kont in de zetel en niet vroeg opstaan”

Halle/Beersel/Sint-Pieters-LeeuwDe politiezone Zennevallei heeft afscheid moeten nemen van patrouillehond Kilian. De trouwe viervoeter van inspecteur Sophie Ulin is onlangs na acht jaar op pensioen mogen vertrekken. Een verlies voor de zone die het nu tijdelijk zonder politiehond moet stellen. Hondengeleiders konden de afgelopen jaren al meermaals hun meerwaarde bewijzen en de zone droomt er dan ook van om over vijf patrouillehonden te beschikken. De opleiding van opvolgers is volop bezig.

5 reacties

 • Michael Jacobs

  4 maanden geleden
  voor al het prachtige werk dat je geleverd heb wens ik je een fijn lang leven toe ik wens dat je zeker 15 jaar mag worden dank je voor alles wat je voor ons gedaan hebt geniet van de rest van je leven lieve mooie Kilian
 • Patricia Ingelaere

  4 maanden geleden
  Geniet van jou pensioen man . Hard genoeg moeten werken . En geniet van jou zetel
 • nicole desseyn

  4 maanden geleden
  Prachtig dier hopelijk kan hij nog lang genieten van z,n pensioen !
 • Viviane VANDEN BOSSCHE

  4 maanden geleden
  knap werk!
 • Sonia Vandersteen

  4 maanden geleden
  Mooi is dat. Beestje heeft het verdiend. Sonia Vandersteen
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Politierechter neemt bestuurder rijbewijs af tijdens zitting voor dronken en gedrogeerde chauffeurs: “Ik moet voorkomen dat u onder invloed een kind dood rijdt”
  PREMIUM
  Halle/Beersel/Liedekerke/Dilbeek/Sint-Pieters-Leeuw

  Politie­rech­ter neemt bestuurder rijbewijs af tijdens zitting voor dronken en gedrogeer­de chauffeurs: “Ik moet voorkomen dat u onder invloed een kind dood rijdt”

  Met een levenslang rijverbod door de zone 30 scheuren in Liedekerke scheuren of je gedrogeerde man helpen door voor de politiecombi te springen in Sint-Pieters-Leeuw... Om heel uiteenlopende redenen stonden beklaagden tijdens een speciale zitting voor de politierechter in Halle. De uitvluchten waren al even verschillend. Zo werd een dronken chauffeur onwel door bijwerkingen van het coronavaccin en moest een gehaaste chauffeur onder invloed van cannabis... dringend op de rechtbank zijn.