De in beslag genomen sigaretten, 3.500 pakjes in totaal.
Volledig scherm
De in beslag genomen sigaretten, 3.500 pakjes in totaal. © Politiezone Zennevallei

Politie neemt 3.500 pakjes sigaretten en 10.000 euro cash in beslag na wilde achtervolging op R0

HalleDe lokale politiezone Zennevallei heeft maar liefst 3.500 pakjes sigaretten in beslag genomen. Dat gebeurde na een wilde achtervolging op de Brusselse ring. De bestuurder deed zichzelf de das om door aan hoge snelheid voorbij een anonieme politieploeg te razen.

1 reactie

 • Wouters Lena

  2 maanden geleden
  Proficiat aan PZ Zennevallei
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. “Tuinfeestje? Ik kwam voorschrift afgeven aan patiënt.” Rechter aanhoort alweer tientallen uitvluchten tijdens coronazitting
  PREMIUM
  Halle

  “Tuinfeest­je? Ik kwam voor­schrift afgeven aan patiënt.” Rechter aanhoort alweer tientallen uitvluch­ten tijdens coronazit­ting

  Een dokter die in volle lockdown op een tuinfeestje zogezegd een voorschrift kwam afleveren en een behulpzame man die water bracht naar een vrouw die hij niet kende. Politierechter Dina Van Laethem kreeg weer heel wat vreemde uitvluchten te horen tijdens een coronazitting. Bijna de helft van de beklaagden stuurde zijn kat. Wie wel kwam, had meestal een goed verhaal klaar.
 1. Neen… de schilders hebben geen fout gemaakt: “Lijnen van parkeervakken worden al jaren doorgetrokken voor inritten van garages”
  Halle

  Neen… de schilders hebben geen fout gemaakt: “Lijnen van parkeervak­ken worden al jaren doorgetrok­ken voor inritten van garages”

  Er werd de voorbije dagen op sociale media wat smalend gedaan over de witte parkeerstroken die zijn afgebakend op de Poststraat. Zo werden de witte lijnen ook doorgetrokken voor de inrit naar garages. Heel wat bewoners vroegen zich af of de schilders van diens geen fout gemaakt hadden maar volgens schepen van Openbare Werken Johan Servé (Vooruit) gebeurt alles volgens het boekje. “Overal in Halle worden de lijnen van de parkeerhavens doorgetrokken aan garagepoorten”, zegt Servé. “Als we telkens die vakken acht afbakenen gaat er plaats verloren. Verkeerstechnisch rijden mensen perfect over die witte lijn zonder dat ze een overtreding begaan. En het vermijdt ook discussies als sommigen automobilisten er niet buiten het vak zouden parkeren. Er is geen enkele reden om onze werkwijze te veranderen. Wellicht stelde men zich in de Poststraat vragen omdat daar voor het eerst parkeervakken zijn aangebracht nu er geschrankt parkeren werd ingevoerd.”