Volledig scherm
© Baert Marc

Patrouille plukt inbreker uit struikgewas

Drie Roemenen riskeren 5 maanden cel met uitstel voor een inbraak in een containerpark in Halle.

 1. Lieven Baert (Halle-Gooik) ziet competitie een maand opgeschort worden: “Kleine ramp voor alle ploegen”

  Lieven Baert (Hal­le-Gooi­k) ziet competitie een maand opgeschort worden: “Kleine ramp voor alle ploegen”

  Het besluit van minister Ben Weyts om alle zaalsporten vanaf woensdag tot het eerste weekend van november op te schorten treft ook het futsal. Er wordt nog onderzocht of profsport buiten deze regeling zal gehouden worden, maar wellicht heeft dat geen invloed op het zaalvoetbal. Ook eerstenationaler Halle-Gooik zal noodgedwongen (minstens) drie weken de deuren moeten sluiten.
 2. Opnieuw oproep tot staking bij Makro
  Sint-Pieters-Leeuw

  Opnieuw oproep tot staking bij Makro

  De kans dat klanten zaterdag opnieuw voor een gesloten deur staan bij Makro in Sint-Pieters-Leeuw is erg groot. Het overleg tussen vakbonden en directie over de geplande herstructureringen bij de grootwarenhuisketen is helemaal vastgelopen. De directie zou volgens de bonden geen garanties op papier willen zetten over de reorganisatie en wil ook niet meer onderhandelen. Daarom wordt er bij ACV Puls alvast opgeroepen om op 17 oktober opnieuw te staken. De voorbije weken werd ook al gestaakt tegen de herstructureringen in Sint-Pieters-Leeuw. Ook andere vestigingen van Makro zullen wellicht gesloten zijn.
 1. Begeleidster van kinderopvang Okidoki besmet met coronavirus, opvang kan wel geopend blijven
  Halle

  Begeleid­ster van kinderop­vang Okidoki besmet met coronavi­rus, opvang kan wel geopend blijven

  In de buitenschoolse kinderopvang Okidoki werd bij één van de begeleiders een coronabesmetting vastgesteld. De begeleidster en de kinderen waarmee ze nauw contact had werden onmiddellijk in quarantaine geplaatst. Na overleg met de preventiearts van het Agentschap Opgroeien van de Vlaamse overheid, werd beslist dat de kinderopvang wel geopend blijft. Slechts een deel van de kinderen heeft contact gehad met de besmette begeleidster en ook de nodige voorzorgsmaatregelen werden onder de personeelsleden altijd strikt toegepast.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement