Patiënten leggen bloemen neer aan de praktijk van hun huisarts Roger Vandroogenbroeck (70) in Lembeek. De man overleed aan corona.
Volledig scherm
PREMIUM
Patiënten leggen bloemen neer aan de praktijk van hun huisarts Roger Vandroogenbroeck (70) in Lembeek. De man overleed aan corona. © Bart Kerckhoven/rv

Patiënten leggen bloemen neer aan praktijk van dokter Roger (70), overleden aan corona: “Ik heb nooit een zachtere en lievere mens gekend”

LembeekIn Lembeek wordt gerouwd om de dood van dokter Roger Vandroogenbroeck. De huisarts overleed donderdag aan de gevolgen van het corona. Hij raakte besmet in zijn praktijk en werd nog opgenomen in het ziekenhuis maar verloor de strijd tegen het virus. Zijn overlijden komt hard aan bij familie en vrienden. Maar ook de patiënten reageren verslagen en leggen zelfs bloemen neer aan de praktijk. “Hij stond altijd klaar om iedereen te helpen”, klinkt het.

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.