Ook in Halle was er overlast door de lange regenbuien vrijdag.
Volledig scherm
Ook in Halle was er overlast door de lange regenbuien vrijdag. © Tom Vierendeels

Overstromingsgevaar definitief geweken in Halle: hoog waterpeil daalde de voorbije uren, maar situatie wordt in de gaten gehouden

HalleEr breekt gelukkig een droge periode aan en dus is het overstromingsgevaar in Halle ook geweken. Zaterdagnamiddag gaf de stad Halle een laatste stand van zaken.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.