Achter sportcomplex De Bres werd een vaccinatiepunt ingericht in Halle. (foto) Aan de voorzijde van De Bres wordt nu een volwaardig vaccinatiecentrum ingericht.
Volledig scherm
Achter sportcomplex De Bres werd een vaccinatiepunt ingericht in Halle. (foto) Aan de voorzijde van De Bres wordt nu een volwaardig vaccinatiecentrum ingericht. © Bart Kerckhoven

Opnieuw volwaardig vaccinatiecentrum voor Zennevallei nu ook 22.000 vijfenzestigplussers derde prik krijgen

ZennevalleiHet vaccinatiepunt aan sportcomplex De Bres in Halle wordt opnieuw een volwaardig vaccinatiecentrum. Zo kunnen alle vijfentachtig- en vijfenzestigplussers in de Zennevallei vlot een derde coronaprik krijgen.

 1. Van Opwijk over Elewijt tot Tervuren: dit zijn de zeven leukste kerstwinkels van Brussel, de Ring en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Opwijk over Elewijt tot Tervuren: dit zijn de zeven leukste kerstwin­kels van Brussel, de Ring en het Pajotten­land

  Als Sinterklaas weer in Spanje is, begint het bij heel wat mensen te kriebelen om de kerstsfeer in huis te halen. Wie weet staat bij jou de kerstboom ook al. Niet onlogisch, want Kerstmis nadert met rasse schreden. Hoog tijd dus om het aanbod van de winkels in Brussel, de Ring en het Pajottenland al eens onder de loep te nemen. Veel handelaars zijn echte specialisten geworden en leggen zich toe op allerlei kerstdecoratie. Wij gingen op zoek naar de leukste kerstshops van de regio.
 2. Barry Callebaut zal de grootste hebben: chocoladeproducent plant 200 meter hoge windturbine in Halle
  Play
  PREMIUM
  Halle

  Barry Callebaut zal de grootste hebben: chocolade­pro­du­cent plant 200 meter hoge windturbi­ne in Halle

  De windmolens van Colruyt (tot 150m) en de Sint-Martinusbasiliek (71m) domineren al jaren de skyline van Halle maar de nieuwe windturbine van chocoladefabrikant Barry Callebaut zet ze allemaal in de schaduw. De mastodont wordt liefst 200 meter hoog. “We mogen van de overheid geen kleinere windturbine bouwen”, klinkt het bij Barry Callebaut. Alles wat u moet weten over het hoogste bouwwerk ooit in Halle.