De toegang tot speelplein Joepie op de Brouwerijstraat in Halle.
Volledig scherm
De toegang tot speelplein Joepie op de Brouwerijstraat in Halle. © Google Maps

Opnieuw coronabesmetting op speelplein Joepie: “Voorlopig geen reden tot paniek”

HalleDe stad Halle heeft noodgedwongen een bubbel van de speelpleinwerking Joepie stopgezet nadat één van de kinderen positief testte op het coronavirus. Voor de andere deelnemers is er geen gevaar omdat zowel kinderen als animatoren in aparte bubbels spelen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.