Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Thinkstock

Op twaalf dagen al 252 rijbewijzen ingetrokken in Halle-Vilvoorde, op vijftien dagen al 84 in Dilbeek alleen

Halle-VilvoordeIn Halle-Vilvoorde zijn tijdens de eerste twaalf dagen van mei al 252 rijbewijzen ingetrokken voor het gebruik van de gsm achter het stuur. Het parket Halle-Vilvoorde besliste om alle politiezones van het arrondissement toelating te geven om rijbewijzen bij dit soort van overtredingen in te trekken voor de duur van acht dagen.

8 reacties

 • Dirk Hombecq

  1 maand geleden
  Fantastisch maatregel, eindelijk TOP en moedig van de minister maar mag nog straffer zoals in Spanje 3maand je rijbewijs kwijt ts maar zo dat ze gaan leren want in België mag hier alles en ongelooflijk hoe hier in verkeer wordt omgesprongen.
 • edijoan vandeneede

  1 maand geleden
  Boete verdubbelen, is de boodschap
 • Pepe Basura

  1 maand geleden
  Een strakke aanpak, hoge pakkans en nul-tolerantie werkt nog altijd het best.
 • kurt janssens

  1 maand geleden
  Dat ze in de zone KLM ook maar eens beginnen.. het record van Dilbeek is gemakkelijk te kloppen met wat ik hier allemaal zie..
 • dirk waterinckx

  1 maand geleden
  De extra boete zorgt ook alweer voor de kassa wat bewijst dat het alweer nt 100% om veiligheid en gezondheid gaat maar puur om het extra kassen te doen is.innitiatief wel goed met intrekkingen maar systeme a la caisse de belgique ! Alles maar alles is goed om extra te kassen.Worden we weldra beboet voor laten van winden,boeren te snel inademen en of teveel met ogen te knipperen in open lucht in ons kassa kassa kassa land ?
 1. Volgend weekend opnieuw Braderie in Halle: “Bezoekers maken kans op een rit in de Skywatch”
  Halle

  Volgend weekend opnieuw Braderie in Halle: “Bezoekers maken kans op een rit in de Skywatch”

  Volgend weekend is het eindelijk zo ver: Braderie In Halle, wanneer we opnieuw zomerkoopjes kunnen jagen in het centrum. De winkeliers zetten vier dagen lang kraampjes buiten en dan baadt de binnenstad in een sfeer van gezelligheid, animatie en zomerse koopjes. Dit jaar voegen ze er zelfs nog een heuse klantenactie én unieke beleving aan toe. De stad Halle trakteert klanten dan weer op gratis parking.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.