Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Thinkstock

Op twaalf dagen al 252 rijbewijzen ingetrokken in Halle-Vilvoorde, op vijftien dagen al 84 in Dilbeek alleen

Halle-VilvoordeIn Halle-Vilvoorde zijn tijdens de eerste twaalf dagen van mei al 252 rijbewijzen ingetrokken voor het gebruik van de gsm achter het stuur. Het parket Halle-Vilvoorde besliste om alle politiezones van het arrondissement toelating te geven om rijbewijzen bij dit soort van overtredingen in te trekken voor de duur van acht dagen.

8 reacties

 • Dirk Hombecq

  2 maanden geleden
  Fantastisch maatregel, eindelijk TOP en moedig van de minister maar mag nog straffer zoals in Spanje 3maand je rijbewijs kwijt ts maar zo dat ze gaan leren want in België mag hier alles en ongelooflijk hoe hier in verkeer wordt omgesprongen.
 • edijoan vandeneede

  2 maanden geleden
  Boete verdubbelen, is de boodschap
 • Pepe Basura

  2 maanden geleden
  Een strakke aanpak, hoge pakkans en nul-tolerantie werkt nog altijd het best.
 • kurt janssens

  2 maanden geleden
  Dat ze in de zone KLM ook maar eens beginnen.. het record van Dilbeek is gemakkelijk te kloppen met wat ik hier allemaal zie..
 • dirk waterinckx

  2 maanden geleden
  De extra boete zorgt ook alweer voor de kassa wat bewijst dat het alweer nt 100% om veiligheid en gezondheid gaat maar puur om het extra kassen te doen is.innitiatief wel goed met intrekkingen maar systeme a la caisse de belgique ! Alles maar alles is goed om extra te kassen.Worden we weldra beboet voor laten van winden,boeren te snel inademen en of teveel met ogen te knipperen in open lucht in ons kassa kassa kassa land ?
 1. WEEKENDTIPS: 5 leuke tips om er dit weekend op uit te trekken in Brussel en de rand: Van een Folkfestival tot het EK Boomklimmen, er is voor elk wat wils
  PREMIUM
  brussel, de rand, pajottenland

  WEEKEND­TIPS: 5 leuke tips om er dit weekend op uit te trekken in Brussel en de rand: Van een Folkfesti­val tot het EK Boomklim­men, er is voor elk wat wils

  Heb je nog geen plannen voor dit weekend? Dan zullen wij je met plezier wat inspiratie bezorgen. Er zijn namelijk heel wat zaken te beleven in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van boomklimmen tot festivalletjes en dorpsfeesten. Onze redactie helpt je graag verder met vijf leuke tips. Want thuisblijven, dat kan je in de week ook, toch?
 2. Van je helden uit #LikeMe tot een hoogteparcours: 7 fijne activiteiten voor een zalige zomervakantie in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van je helden uit #LikeMe tot een hoogtepar­cours: 7 fijne activitei­ten voor een zalige zomervakan­tie in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  De zomervakantie is aangebroken. Twee maanden lang mag de boekentas in de kast en ligt er geen huiswerk te wachten. Maar wat moet je dan doen met al die vrije tijd? Onze redactie helpt je verder met zeven leuke activiteiten voor kinderen die deze zomer op de planning staan in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van een hoogteparcours tot een kinderboerderij, laat je inspireren door onze tips.