Korpschef Mark Crispel over alle maatregelen en de veiligheid tijdens Carnaval Halle.
Volledig scherm
PREMIUM
Korpschef Mark Crispel over alle maatregelen en de veiligheid tijdens Carnaval Halle. © Amber Gys/Bart Kerckhoven

NOG 2 DAGEN... Korpschef Mark Crispel over veiligheid tijdens Carnaval Halle: “We zetten in totaal 180 agenten in. Ja, ook in burger en te paard”

HalleCarnaval Halle is drie dagen lang volop feestvieren, maar dat gaat elk jaar jammer genoeg ook gepaard met heel wat tussenkomsten van de politie. Dat zal dit jaar ongetwijfeld niet anders worden. Zeker nu vanuit alle hoeken te horen is dat er nooit eerder zo veel volk zal afzakken naar het carnavalsfeest. De politie, brandweer, Rode Kruis, ziekenhuis, Stad Halle en Halattraction zijn alvast erg goed voorbereid op alle mogelijke uitkomsten. Zeker na de recentste gebeurtenissen in Strépy, dat bevestigt korpschef Mark Crispel van de lokale politiezone Zennevallei ons.

 1. RESTOTIP. Behnan (42) ruilt Londen voor Asse: “Topkwaliteit aan zeer lage prijzen”
  PREMIUM

  RESTOTIP. Behnan (42) ruilt Londen voor Asse: “Topkwali­teit aan zeer lage prijzen”

  Er is een nieuw hoofdstuk aangebroken voor De Volle Steenwegh, het iconische pand langs de Steenweg in Asse met een tram die uit één van de muren lijkt te komen. Behnan Moradi (42) is er de nieuwe uitbater en chef-kok van Resto & Bar Lord. Hij was uitbater van een restaurant in Londen, maar keerde dus terug naar België. “Het eten dat ik aanbied moet 5-sterrenkwaliteit zijn”, zegt hij. “Alle ingrediënten en producten worden daarom zeer nauwkeurig uitgekozen.”
  Asse
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.