De Balthazarstraat (foto) aan Zilverberk is al een tijdje een schoolstraat maar nu worden er ook aan de andere kant van de school extra maatregelen genomen.
Volledig scherm
De Balthazarstraat (foto) aan Zilverberk is al een tijdje een schoolstraat maar nu worden er ook aan de andere kant van de school extra maatregelen genomen. © Bart Kerckhoven

Nieuwe verkeersregels moeten schoolomgeving Zilverberk veiliger maken

HalleIn de Edgard Tinelstraat worden de parkeerregels aangepast om de buurt van basisschool Zilverberk veiliger te maken voor kinderen en ouders.

  1. CARNAVAL HALLE BEGINT! Prinsenpaar Steve en Evy klaar voor de grote dag: “Met ons kostuum buitenkomen... Dan zullen er traantjes van geluk vloeien”
    PREMIUM

    CARNAVAL HALLE BEGINT! Prinsen­paar Steve en Evy klaar voor de grote dag: “Met ons kostuum buitenko­men... Dan zullen er traantjes van geluk vloeien”

    Klaar voor drie dolle nachten? Prins Steve I en Prinses Evy I zwaaien vanaf vandaag de scepter over Carnaval Halle. “Uit die ton kruipen: dát is het moment waar we het meest naar uitkijken”, vertellen Steve April en Evy Carels. Ook in hun scholen – beiden zijn leerkracht – leven ze enorm mee met het Prinsenpaar, dat op de valreep nog een speciale boodschap heeft voor álle carnavalisten.
    Halle