Een nieuwe editie van De Schrijfwijzen. De bibliotheken van Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw slaan de handen in elkaar.
Volledig scherm
Een nieuwe editie van De Schrijfwijzen. De bibliotheken van Beersel, Halle en Sint-Pieters-Leeuw slaan de handen in elkaar. © rv

Nieuwe editie van De Schrijfwijzen: ook in het stadhuis van Halle kan je meedoen

 1. BINNENKIJKEN. Joeri (36) en Lindsay (32) openen Liebe’s Boetiek in legendarisch Dem’s-gebouw: “Authenticiteit bewaard maar wel volledig naar onze smaak ingericht”
  PREMIUM
  Halle

  BINNENKIJ­KEN. Joeri (36) en Lindsay (32) openen Liebe’s Boetiek in legenda­risch Dem’s-ge­bouw: “Authenti­ci­teit bewaard maar wel volledig naar onze smaak ingericht”

  Twee jaar na het faillissement van de bekende kledingzaak Dem’s worden in het pand in de Basiliekstraat opnieuw kleren verkocht. Joeri Pauwels (36) en Lindsay Vandevelde (32) baten er Liebe’s Boetiek uit. Het koppel biedt betaalbare kleding op maat van iedereen aan. De pop-up is een vervolg op de webwinkel die ze eerder openden.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.