Onder andere Isaac Kimeli is lid van Olympic Essenbeek Halle.
Volledig scherm
Onder andere Isaac Kimeli is lid van Olympic Essenbeek Halle. © BELGA

Nieuwe club van broers Borlée kan voortaan Vlaamse Leeuw uithangen tijdens meetings

HalleDe nieuwe atletiekclub van de broers Borlée werkt de komende jaren opnieuw nauw samen met de stad Halle. Olympic Essenbeek Halle en het stadbestuur sloten een overeenkomst af. Opmerkelijk: voortaan leent de stad de club ook een Vlaamse vlag uit die dan kan wapperen aan de rand van de atletiekpiste tijdens de meetings.

 1. Crowdfunding voor Hippolyte, het Franse bulldogje met een waterhoofd: “Zijn kopje is nu zó zwaar geworden dat hij niet meer kan rechthouden”
  PREMIUM
  Herne

  Crowdfun­ding voor Hippolyte, het Franse bulldogje met een waterhoofd: “Zijn kopje is nu zó zwaar geworden dat hij niet meer kan rechthou­den”

  Kathleen De Breucker (49) en Geert Sterckx (51) houden op 30 januari een fundraising voor hun hond Hippolyte. Het 3-jarig Frans bulldogje lijdt aan een zware vorm van hydrocephalus, beter gekend als een waterhoofd. Hippolyte kan geopereerd worden, maar dat zal zo’n 3.000 euro kosten. Kathleen en Geert willen alles op alles zetten om Hippolyte het leven te geven dat hij verdient. “Wij geven hem niet zomaar op”, vertellen ze ons.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen