Neuje Prinsj Steve April (links) neemt de fakkel over van Nico van Tricht (rechts).
Volledig scherm
Neuje Prinsj Steve April (links) neemt de fakkel over van Nico van Tricht (rechts). © Amber Gys

Neuje Prinsj Steve en Prinses Evy heersen over Carnaval Halle 2023 als gloednieuw Prinsenpaar

HalleLiefst drie jaar lang heersten Nico Van Tricht en zijn Katleen Vanvlaenderen over Carnaval Halle als Prinsenpaar door de gekende coronacrisis. Aan hun zijde stonden Sarah Scohy en Andy Favyts altijd klaar als hofnarrenpaar. Maar zaterdagavond- en nacht koos carnavalvierend Halle hun nieuw Prinsenpaar voor 2023. Honderden carnavalisten zakten hiervoor af naar ’t Vondel om er een bloedstollende ontknoping mee te maken.

0 reacties

 1. Van ‘The Masked Dancer’ tot een puzzelwedstrijd: met deze 7 tips haal jij alles uit de paasvakantie in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM

  Van ‘The Masked Dancer’ tot een puzzelwed­strijd: met deze 7 tips haal jij alles uit de paasvakan­tie in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  De paasvakantie staat weer voor de deur. Heb je nog geen plannen? Of het zonnetje nu schijnt, of de regen met bakken uit de hemel valt, in Brussel, de Rand en het Pajottenland valt van alles te beleven voor het hele gezin. Van ravotten in een wonderland tot leren golfen met je kroost: met deze activiteiten verveel je je geen seconde.
  Brussel
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.