De lijnen van parkeervakken worden al jaren doorgetrokken in Halle. En dus ook op de nieuwe parkeervakken in de Poststraat.
Volledig scherm
De lijnen van parkeervakken worden al jaren doorgetrokken in Halle. En dus ook op de nieuwe parkeervakken in de Poststraat. © Bart Kerckhoven

Neen… de schilders hebben geen fout gemaakt: “Lijnen van parkeervakken worden al jaren doorgetrokken voor inritten van garages”

 1. Congo in Lembeek ziet opnieuw modder door de straten stromen
  Play
  Halle

  Congo in Lembeek ziet opnieuw modder door de straten stromen

  Ook in Halle zorgde de regenbuien voor wateroverlast. Voor de vierde keer op vier weken tijd zagen de bewoners van de Kasteelbrakelsesteenweg in Lembeek de modder en het water door hun straat stromen. De vorige keren stroomde het water ook huizen binnen maar deze keer namen de buren van het gehucht Congo hun voorzorgen. Ze groeven zelf enkele grachten om de modderstromen te kanaliseren maar hopen wel dat het stadsbestuur en de landbouwer snel een oplossing vinden voor het probleem.
 2. De Cort Distillery wint maar liefst 4 gouden en 1 zilveren medaille bij internationale competitie: “Ongelooflijk fier op deze prestatie”
  PREMIUM
  Pepingen

  De Cort Distillery wint maar liefst 4 gouden en 1 zilveren medaille bij internatio­na­le competitie: “Ongeloof­lijk fier op deze prestatie”

  Sinds 2013 is De Cort Distillery uit Pepingen een vaste waarde in de hele regio. Manu De Cort, zijn vrouw Sofie en hun zoon Arthur staan aan de basis voor het distilleren van authentieke spirits. Sterker nog: afgelopen week vielen ze er zelfs mee in de prijzen. Niet voor één, maar voor liefst vijf variëteiten ontvingen ze een gouden of zilveren medaille op het internationale ‘World Spirits Trophy’. “Met dank aan onze nieuwe Holstein ketels, ons blijvend streven naar perfectie en onze lokale landbouwers”, klinkt het.