Evi Aerts met haar drie kinderen: Mauro (3), Milan (7) en Lina (5).
Volledig scherm
PREMIUM
Evi Aerts met haar drie kinderen: Mauro (3), Milan (7) en Lina (5). © Photonews

Na oudste zoon lijdt nu ook jongste zoon aan ongenees­lij­ke ziekte: “Om Milan ben ik eigenlijk al levend aan het rouwen. Voor Mauro weiger ik dat te doen”

“Ons gezinsleven ligt overhoop. Om het terug op de rails te krijgen, zullen we moeten leren loslaten.” Bij Evi Aerts (33) en David Tahon (35) uit Lembeek (Halle) viel op een maand tijd de hemel twee keer op hun hoofd: zowel zoontje Milan (7) als zijn broertje Mauro (3) lijdt aan dezelfde stofwisselingsziekte, waardoor ze niet oud zullen worden. “We zijn bang voor de toekomst. Maar we moeten nú leven. Nú genieten. Het moet.”

  1. Van een rusthuis tot een oud klooster: Op deze 7 (opmerkelijke) plaatsen in het Pajottenland kan je in alle rust gaan blokken
    PREMIUM
    Pajottenland

    Van een rusthuis tot een oud klooster: Op deze 7 (opmerke­lij­ke) plaatsen in het Pajotten­land kan je in alle rust gaan blokken

    Voor studenten breekt er weer een stresserende periode aan. De examens staan voor de deur en dus moeten er heel wat cursussen geblokt worden. Je kamer of je kot zijn niet meteen de meest inspirerende omgeving daarvoor. Daarom zochten wij uit waar je in het Pajottenland samen met je medestudenten de examens kan voorbereiden. Zo vind je wel wat opvallende locaties. Kies hieronder alvast je favoriete plekje en laat dan die onderscheiding maar komen!