In vaccinatiecentrum De Bres werden de tweetalige folders overhandigd aan een bezoeker en dat zette kwaad bloed bij heel wat mensen.
Volledig scherm
In vaccinatiecentrum De Bres werden de tweetalige folders overhandigd aan een bezoeker en dat zette kwaad bloed bij heel wat mensen. © Bart Kerckhoven/rv

Na heibel over tweetalige brochures in vaccinatiecentrum: “Folders worden uit dienst genomen”

HalleIn vaccinatiecentrum De Bres werden tweetalige folders verspreid en dat zette kwaad bloed bij heel wat mensen. Enkel in het medisch kabinet worden voortaan nog brochures gebruikt die de Vlaamse overheid ter beschikking stelt.

 1. Halse handelaars bedanken gevaccineerde inwoners met verrassing
  Halle

  Halse handelaars bedanken gevacci­neer­de inwoners met verrassing

  Na de vaccinatiecampagne zal het vaccinatiecentrum De Bres zo’n 65.000 inwoners uit Halle, Pepingen en Sint-Pieters-Leeuw ontvangen hebben. De lokale handelaars van Halle verrassen daarom alle mensen die volledig gevaccineerd zijn aan de uitgang van het vaccinatiecentrum De Bres met een leuke verrassing. Zo ontvangt iedereen een I Love Halle-omslag met daarin een aantal leuke zaken zoals een pen in de vorm van een spuitje, een kaart met exclusieve promoties bij lokale handelaars en een uitnodiging om zeker nog eens opnieuw naar Halle te komen. Met deze verrassing kan je ook kans maken op een van de waardebonnen die de stad en de Verenigde Handelaars uitdelen, dit voor een totaalbedrag van maar liefst 15.000 euro.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"