Onder andere de parkeerproblemen in de Ronde Meers werden besproken.
Volledig scherm
Onder andere de parkeerproblemen in de Ronde Meers werden besproken. © Mozkito

Na de interpellatiezitting vorige week… Politici op werkbezoek in Nederhemwijk

0 reacties

 1. Goed nieuws uit WZC Zonnig Huis na coronazorgen: alle bewoners mogen opnieuw bezoekers ontvangen
  Halle

  Goed nieuws uit WZC Zonnig Huis na coronazor­gen: alle bewoners mogen opnieuw bezoekers ontvangen

  Het woonzorgcentrum Zonnig Huis op de campus van het OCMW is opnieuw coronavrij. Dat betekent dat de bezoekersregeling opnieuw versoepeld kan worden. Alle bewoners mogen opnieuw bezoek ontvangen en de bewoners mogen ook opnieuw naar buiten met hun bezoekers. Er wordt wel gevraagd om enkele voorzorgsmaatregelen te nemen. Zo mag er maximum één bezoeker op de kamer. Wie met meer komt spreekt beter af in de cafetaria. Verder moeten de afstandsregels gerespecteerd blijven. Wie symptomen van corona heeft stelt zijn bezoek uit en wie na een bezoek aan de bewoners positief test wordt gevraagd om dat zo snel mogelijk te melden. In augustus werd een totaal bezoekverbod afgekondigd in het woonzorgcentrum nadat één bewoner positief testte. Nadien bleken nog meer bewoners besmet. Maar nu iedereen negatief testte zijn de zorgen van de baan.
 1. BINNEN KIJKEN. Dertig jaar na Doctor Vinyl opent Steven opnieuw platenwinkel: “Totaalbeleving voor jonge en oudere muziekliefhebbers”
  PREMIUM
  Halle

  BINNEN KIJKEN. Dertig jaar na Doctor Vinyl opent Steven opnieuw platenwin­kel: “Totaalbe­le­ving voor jonge en oudere muzieklief­heb­bers”

  Vinylliefhebbers halen hun hart op in een nieuwe platenwinkel in Halle. My Generation is een conceptstore geworden waar je behalve heel veel muziek ook kleding vindt en een koffietje drinkt met een stukje cake. Uitbater Steven De Cort (54) keert dertig jaar nadat hij het legendarische Doctor Vinyl opende terug naar zijn grootste passie. En wij mochten al eens binnenkijken voor het grote openingsweekend.