Op de parking Colruyt Group in Halle op kantoorsite Wilgenveld werd het grootste laadplein voor elektrische wagens van ons land geopend.
Volledig scherm
Op de parking Colruyt Group in Halle op kantoorsite Wilgenveld werd het grootste laadplein voor elektrische wagens van ons land geopend. © rv/Colruyt Group

Na de grootste bedrijfsparking van de stad nu ook het grootste laadplein van het land: Colruyt laat medewerkers én buurtbewoners op Wilgenveld wagen opladen

HalleColruyt Group had al met voorsprong de grootste bedrijfsparking van Halle en heeft daar nu zelfs het grootste laadplein van België geïnstalleerd. En daar profiteren ook  buren van.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 1. RESTOTIP. N’Joy Bagels verrast met bijzondere bagels in Halle: “Jong en oud vindt ongetwijfeld iets op onze kaart”
  PREMIUM
  Halle

  RESTOTIP. N’Joy Bagels verrast met bijzondere bagels in Halle: “Jong en oud vindt ongetwij­feld iets op onze kaart”

  Julien (32) en Olivia Guerin (25) maken hun droom waar en openen in Halle N’Joy Bagels. Kwaliteit staat boven alles en dus maken broer en zus zowat alle gerechten in huis. Julien bedenkt bijzondere combinaties voor de bagels en Olivia spitst zich toe op de desserts en zoetigheden. Het duo hoopt in hun zaak jong en oud te verleiden op de Brusselsesteenweg.
 2. Colruyt Group stippelt wandelroutes uit voor werknemers in Halle want “kantoorpersoneel beweegt te weinig”

  Colruyt Group stippelt wandelrou­tes uit voor werknemers in Halle want “kantoor­per­so­neel beweegt te weinig”

  Colruyt Group heeft samen met de Halse sportdienst en Sport Vlaanderen vier wandelroutes ingericht rond de Wilgenveld-site in Halle. De 2.300 werknemers hebben dus geen excuus meer om binnen te blijven tijdens de middagpauze. “Wie op kantoor werkt, beweegt te weinig”, zegt afdelingshoofd Welzijn Isabelle Bosmans. “Maar door deze unieke samenwerking kan iedereen wanneer hij wil wandelen en genieten van de natuur.”
 3. Laureaat Grello met Halle-Gooik in halve finale play-offs: “Tegen Herentals zal het beter moeten zijn”
  Futsal eerste nationale

  Laureaat Grello met Hal­le-Gooi­k in halve finale play-offs: “Tegen Herentals zal het beter moeten zijn”

  Vrijdag begint Halle-Gooik aan de halve finale van de play-offs. De ploeg staat meteen voor een zware verplaatsing naar Herentals. Bij de competitieleider rekent men op de diensten van Grello. De Braziliaan had tegen Hasselt twee redenen om te feesten. Naast de kwalificatie mocht hij ook nog eens juichen om zijn honderdvijftigste officiële goal voor Halle-Gooik.