De Mussenberg in Lembeek.
Volledig scherm
De Mussenberg in Lembeek. © Google Maps

Mussenberg in Lembeek wordt gedeeltelijk eenrichting

 1. Buurt kan niet begrijpen hoe gezinsdrama zich kon voltrekken: “Joseph en Jacqueline hadden wel eens ruzie. Maar welk koppel heeft dat nooit?”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw

  Buurt kan niet begrijpen hoe gezinsdra­ma zich kon voltrekken: “Joseph en Jacqueline hadden wel eens ruzie. Maar welk koppel heeft dat nooit?”

  In de Leon Kreperlaan in Negenmanneke wordt geschokt gereageerd op de dramatische feiten die zich donderdagavond afspeelden in de straat. Een man die aan dementie lijdt schoot er op zijn vrouw, die het incident overleefde. Zelf bracht hij een einde aan zijn leven, nog voor de speciale eenheden binnenvielen. “Hij moet plots beseft hebben wat hij had gedaan”, zucht een buurvrouw.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.