Maandag kwam de politie opnieuw ter plekke om de locatie te onderzoeken. Naar wat er werd gezocht is niet duidelijk. Ook het weiland en kleine stallen werden doorzocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Maandag kwam de politie opnieuw ter plekke om de locatie te onderzoeken. Naar wat er werd gezocht is niet duidelijk. Ook het weiland en kleine stallen werden doorzocht. © Tom Vierendeels

“Mogelijk geen carjacking, wél ontvoering binnen drugsmilieu”: vier verdachten voor onderzoeksrechter

In Anderlecht zijn speurders zondag op drie adressen binnengevallen, in de hoop zo duidelijkheid te krijgen over de ontvoering van zaterdag. Die eindigde zondagochtend met een belegering in Halle. Het slachtoffer beweert dat hij geen flauw benul heeft waarom hij geviseerd werd, maar de rechercheurs houden alle pistes open. De feiten zouden kaderen binnen het drugsmilieu.

5 reacties

 • Ronald Van Ee

  3 dagen geleden
  oeps heeft het weer met drugs te maken ? die zaken zijn blijkbaar niet in Lock down en draaien nog volop!
 • Michiel Bellinkx

  3 dagen geleden
  Moeten die ook niet allemaal een boete krijgen wegens het niet naleven van de coronamaatregelen?
 • Daniel Bamps

  3 dagen geleden
  Ze zijn allemaal goed geintegreerd. Het ergste is dat hij nu tijdelijk werkonbekwaam is, hij kan niet meer dealen. Ik denk dat de persoon waar het zogezegde slachtoffer ging aankloppen in het vervolg zijn deur gaat toelaten.
 • koenraad Demesmaeker

  3 dagen geleden
  De wetten van in Singapore kopieren kan al veel verhelpen..
 • Johan Verstraeten

  3 dagen geleden
  Drugs gerelateerd? Van een verrassing gesproken.
 1. Zennevallei krijgt twee vaccinatiecentra: alles wat je moet weten over de grote prikcampagne
  PREMIUM
  Zennevallei

  Zenneval­lei krijgt twee vaccinatie­cen­tra: alles wat je moet weten over de grote prikcampag­ne

  135.000 inwoners van de Zennevallei zullen de komende maanden hun coronaprik krijgen in twee vaccinatiecentra. Vanaf 15 februari kunnen de eerste mensen al een spuitje ophalen. Er kunnen tot vijfenveertigduizend mensen per week gevaccineerd worden in Halle en Beersel. Al zal het vooral afhangen van de leveringen hoe snel de vaccinaties kunnen gebeuren. Donderdag werd uitleg gegeven over hoe en waar de grote prikcampagne in onze streek georganiseerd wordt.
 2. Dubbel zoveel bezoekers in provinciedomein tijdens kerstvakantie
  Beersel

  Dubbel zoveel bezoekers in provincie­do­mein tijdens kerstvakan­tie

  De strenge coronaregels leverden het provinciedomein van Huizingen tijdens de kerstvakantie een pak maar bezoekers op. Er werden dit keer 12.113 bezoekers geteld tijdens de schoolvakantie, terwijl er dat vorig jaar 4.960 waren. Dat aantal zit in stijgende lijn want in 2018 werden er ‘maar’ 3.647 bezoekers geteld. De toegang tot het domein is buiten het hoogseizoen gratis. Omdat er amper activiteiten georganiseerd worden tijdens deze coronacrisis is een bezoekje aan het domein dan ook één van de voor de hand liggende uitstapjes voor kinderen. De attracties zijn gesloten maar er kan wel gewandeld worden en ook de dieren kunnen bezocht worden.
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten