De mensen die opgeroepen worden om zich te laten vaccineren wordt gevraagd om de afspraak al dan niet te bevestigen.
Volledig scherm
De mensen die opgeroepen worden om zich te laten vaccineren wordt gevraagd om de afspraak al dan niet te bevestigen. © Bart Kerckhoven

Medewerkers vaccinatiecentra Zennevallei hopen organisatorische problemen te vermijden: “Laat ons weten of je langskomt voor je coronaprik”

ZennevalleiMedewerkers van de vaccinatiecentra roepen iedereen op om zijn of haar afspraak voor een prik te bevestigen. Veel burgers doen dat niet en laten ook niet weten als ze hun afspraak willen annuleren, en dat zorgt voor organisatorische problemen.

 1. Binnenkijken in vaccinatiecentrum De Bres: zelfs de kleedkamers werden omgebouwd tot beveiligde opslagplaatsen
  PREMIUM
  Halle

  Binnenkij­ken in vaccinatie­cen­trum De Bres: zelfs de kleedka­mers werden omgebouwd tot beveiligde opslag­plaat­sen

  Sportcomplex De Bres is op een maand tijd omgebouwd tot een vaccinatiecentrum. Op maandag 22 februari worden de eerste vaccinaties er toegediend. Meer dan 62.000 mensen uit Halle, Pepingen en Sint-Pieters-Leeuw zullen er binnenkort twee keer geprikt worden tegen corona. Wij namen vrijdag een kijkje achter de schermen en mochten zelfs even piepen in de beveiligde kamer waar binnenkort de vaccins bewaard worden.
 2. Jimmy helpt rolstoelgebruikers op weg in nieuwe winkel: “Ik weet wat vrijheid voor mensen met een beperking betekent”
  PREMIUM
  Halle

  Jimmy helpt rolstoelge­brui­kers op weg in nieuwe winkel: “Ik weet wat vrijheid voor mensen met een beperking betekent”

  Rolstoelhulpmiddelenspecialist Jimmy Verstraete (34) is verhuisd naar een nieuwe winkel in Halle. Hij helpt mensen met een beperking al enkele jaren letterlijk op weg. En ook in coronatijden raadt hij lotgenoten aan om zich niet op te sluiten thuis. “Binnenblijven uit schrik voor het virus heeft geen zin”, zegt hij. “Corona is net een reden om vaker buiten te komen.”
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den