Met een boeketje bloemen in de hand schuift Marie-Louise Algoet (78) naast haar man Joszef Sarkozi (85) aan voor het vaccinatiecentrum in Halle.
Volledig scherm
PREMIUM
Met een boeketje bloemen in de hand schuift Marie-Louise Algoet (78) naast haar man Joszef Sarkozi (85) aan voor het vaccinatiecentrum in Halle. © Bart Kerckhoven

Marie-Louise (78) en Joszef (85) vieren diamanten huwelijk met coronaprik: “Als we er ziek van worden nemen we samen een Dafalganneke”

HalleMet een boeketje bloemen in de hand schoof Marie-Louise Algoet (78) naast haar man Joszef Sarkozi (85) donderdag aan voor het vaccinatiecentrum in Halle . Exact zestig jaar geleden had ze ook al een bloemetje bij maar dan wel om haar jawoord te geven aan haar grote liefde. “Ik ben blij dat we hier samen staan want eind vorig jaar zag het er even slecht uit", vertelt Marie-Louise.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Bestuurder ‘betrapt’ in lage-emissiezone... die pas vijfhonderd meter verder begint. “Velen weten niet dat boete onterecht is”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw/Anderlecht/Brussel

  Bestuurder ‘betrapt’ in la­ge-emissiezo­ne... die pas vijfhon­derd meter verder begint. “Velen weten niet dat boete onterecht is”

  Wie een boete krijgt in de lage-emissiezone (LEZ) in Brussel controleert best of de vaststellingen wel kloppen. Heel wat bestuurders kregen ten onrechte een boete van 350 euro toen ze via de Bergensesteenweg (N6)de hoofdstad binnen reden. “Ik zag als snel dat er iets fout was maar niet iedereen zoekt op waar die zone begint”, zegt Patrick Verheirstraeten.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw