Volledig scherm
© Baert Marc

Man tuigt kennis af: celstraf met uitstel. “Indien getuigen niet geroepen hadden stonden we voor assisen“

Een dertiger uit Halle is veroordeeld tot 15 maanden cel met uitstel voor slagen en verwondingen. De man ging onder invloed van alcohol een kennis te lijf. Ook moet hij zich laten begeleiden voor zijn alcohol- en agressieprobleem.

 1. Halle weigert bouw van laatste appartementen op Nederhem: “We zijn kritisch voor elk bouwproject in de stad”
  Play
  PREMIUM

  Halle weigert bouw van laatste appartemen­ten op Nederhem: “We zijn kritisch voor elk bouwpro­ject in de stad”

  Vijftien jaar geleden liet de stad bouwen in overstromingsgebied toe, maar nu weigert ze de bouwaanvraag van ontwikkelaar Van Roey die op Nederhem de laatste appartementsblokken van de nieuwe woonwijk wil realiseren en nu zijn huiswerk opnieuw moet maken. De stad maakt zich zorgen over mogelijke parkeerproblemen en het gebrek aan groen. Van Roey blijkt niet de enige ontwikkelaar te zijn die in Halle een aanvraag geweigerd ziet. “We viseren de ontwikkelaars niet, we nemen alle aanvragen kritisch door”, zegt schepen van Ruimte en Wonen Marijke Ceunen (Groen).
 1. Angelo en Femke kussen meteen tijdens eerste date in 'Uit De Kleren'
  Play

  Angelo en Femke kussen meteen tijdens eerste date in 'Uit De Kleren'

 2. Nederlandse voetbalsupporters houden de wacht tegen rellen: "We hebben overal spotters, als er iets is, gaan we er naartoe"
  Play

  Nederland­se voetbalsup­por­ters houden de wacht tegen rellen: "We hebben overal spotters, als er iets is, gaan we er naartoe"