Mozkito
Volledig scherm
© Mozkito

Man ranselt kennis af op straat: 2 jaar cel gevorderd

HalleEen Brusselse twintiger riskeert 2 jaar cel voor slagen en verwondingen. Hij tuigde een kennis af in de Basiliekstraat. Aanvankelijk was 18 maanden cel gevorderd maar omdat nu is gebleken dat het gaat om een blijvende arbeidsongeschiktheid, werd de vordering opgetrokken naar 2 jaar. 

 1. Vanessa Scaunet loopt naar de leidersplaats van de 800m nu haar allergieën getemd zijn: “Dankzij een aangepaste medische behandeling gaat het een stuk beter”
  ATLETIEK

  Vanessa Scaunet loopt naar de leiders­plaats van de 800m nu haar allergieën getemd zijn: “Dankzij een aangepaste medische behande­ling gaat het een stuk beter”

  Dikwijls valt het zomerseizoen zowat stil na de Ivo Van Damme Memorial, maar dat was zeker niet het geval in de 800m voor vrouwen. Vanessa Scaunet deed in Belfast een laatste gooi naar haar besttijd en slaagde daar wonderwel in. De atlete van CABW, die in Halle woont, spurtte naar een tijd van 2.02.05. Met dat persoonlijk record werd ze tevens beste jaarperformer in ons land.
 2. Vriendenkring Nieuw Rodenem organiseert garage- en oprittenverkoop in Halle
  Halle

  Vrienden­kring Nieuw Rodenem organi­seert garage- en opritten­ver­koop in Halle

  De vzw Vriendenkring Nieuw Rodenem organiseert na twee jaar opnieuw de garage- en oprittenverkoop. Op zondag 12 september verkopen de bewoners spulletjes in de wijk Nieuw Rodenem, Rodenemhof en Heuvelpark. Concreet gaat het om volgende straten: Brouwerijstraat, Kouter, Veldstraat, Heuvelpark, Cantecleer, Vandenschrieckstraat, Ernest Duezstraat, Reinaertweg, Jubellaan, Kruiskensveld, Werenberg, Jozef Debusscherstraat, Frans Loriesstraat en Tulpenlaan. Meer info bij Jenny Lievens 0479/48.14.35 of via jenny.lievens@telenet.be.