Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Loverboy riskeert 5 jaar cel voor aanzetten tot prostitutie van 25-jarige vrouw

HalleEen 25-jarige vrouw uit Halle is het slachtoffer geworden van een zogenaamde loverboy. De jongeman palmde haar dusdanig in dat ze tegen betaling seks had met tientallen mannen. Tegen de loverboy en diens compagnon werd 5 jaar cel gevorderd.

 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 2. Waarom Franstalige reclame de gemoederen zo verhit in Halle: “Als we dit laten passeren worden we de overloop van Brussel”
  PREMIUM
  Halle

  Waarom Franstali­ge reclame de gemoederen zo verhit in Halle: “Als we dit laten passeren worden we de overloop van Brussel”

  Een Brussels huishoudhulpbedrijf dat in Halle een kantoor opent scoort meteen slechte punten bij de inwoners omdat alle publiciteit op het raam van de firma Franstalig is. Op het stadhuis liepen boze mails binnen en oppositiepartij N-VA voerde donderdag zelfs even actie aan het kantoor. Want zo resoluut voor het Frans kiezen is in Halle ongezien. “We hoeven geen rekening meer te houden met Franstaligen”, zegt raadslid Mark Demesmaeker (N-VA).
 1. Gouden medaillewinnares aan start van Bikelife Duatlon. Inwoners kunnen opnieuw kampioen worden: vooruitblik naar populairste sportevenement in Halle
  PREMIUM
  Halle

  Gouden medaille­win­na­res aan start van Bikelife Duatlon. Inwoners kunnen opnieuw kampioen worden: vooruit­blik naar populair­ste sportevene­ment in Halle

  Op 15 augustus is Halle opnieuw in de ban van de Bikelife Duatlon. Het uitdagende parcours in de Sint-Rochuswijk lokt elk jaar een sterk deelnemersveld en dit keer start er ook een gouden medaillewinnares van de voorbije Wereldspelen. Al is het evenement ook een sportief hoogtepunt voor heel wat Hallenaren die recreatief sporten.