Mathias Pierquin, medewerker van de Eerstelijnszone Zennevallei.
Volledig scherm
Mathias Pierquin, medewerker van de Eerstelijnszone Zennevallei. © rv

Liefst 848 vrijwilligers melden zich om in vaccinatiecentra Zennevallei te helpen: “Fantastisch hoe sterk inwoners bereid zijn te helpen”

HalleMeer dan achthonderd mensen hebben zich aangemeld als vrijwilliger om aan de slag te gaan in een van de vaccinatiecentra in de Zennevallei. “Dat is werkelijk fantastisch en toont aan hoe sterk de inwoners bereid zijn om hun steentje bij te dragen”, zegt medewerker Mathias Pierquin van de Eerstelijnszone.

 1. KVK Ninove kaapt Menco De Rijck weg bij Olsa Brakel: “Plaatje klopte volledig voor me”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  KVK Ninove kaapt Menco De Rijck weg bij Olsa Brakel: “Plaatje klopte volledig voor me”

  De competitie mag dan wel al een hele tijd stilliggen, achter de schermen wordt bij veel clubs volop gewerkt aan de uitbouw van een ploeg voor volgend seizoen. Dat is bij tweedenationaler KVK Ninove niet anders. Op De Kloppers vertrokken intussen namen als Schamp, Ndefe, Bellon en Lheureux, maar de groenhemden haalden wel al vers bloed binnen. Grancea komt over van eerstenationaler Tienen en De Bauw werd bij derdenationaler Sint-Niklaas weggehaald, maar meest opvallende naam is die van de polyvalente flankaanvaller Menco De Rijck (28). Hij maakt de overstap van reeksgenoot Olsa Brakel.
 1. Zennevallei krijgt twee vaccinatiecentra: alles wat je moet weten over de grote prikcampagne
  PREMIUM
  Zennevallei

  Zenneval­lei krijgt twee vaccinatie­cen­tra: alles wat je moet weten over de grote prikcampag­ne

  135.000 inwoners van de Zennevallei zullen de komende maanden hun coronaprik krijgen in twee vaccinatiecentra. Vanaf 15 februari kunnen de eerste mensen al een spuitje ophalen. Er kunnen tot vijfenveertigduizend mensen per week gevaccineerd worden in Halle en Beersel. Al zal het vooral afhangen van de leveringen hoe snel de vaccinaties kunnen gebeuren. Donderdag werd uitleg gegeven over hoe en waar de grote prikcampagne in onze streek georganiseerd wordt.
 1. Deze Japanse vrouw is de levensechte Rapunzel
  Play

  Deze Japanse vrouw is de levensech­te Rapunzel

 2. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'