De porties waren één voor één verpakt in aluminium of kartonnen doosjes.
Volledig scherm
De porties waren één voor één verpakt in aluminium of kartonnen doosjes. © Amber Gys

LEKKER LOKAAL. Takeaway bij resto Duo in Halle: “Prachtige porties met een onverwacht tikkeltje meer”

HalleDoor de huidige coronamaatregelen kunnen we een maand lang niet op restaurant gaan. Niet getreurd, want gelukkig zijn heel wat lokale restaurantuitbaters opnieuw gestart met een afhaal- of leveringssysteem. Ook bij Het Laatste Nieuws en HLN.be willen we de horeca in de kijker zetten met ‘Help de horeca’. Afgelopen week besloten we dan ook zelf een maaltijd te bestellen bij een lokale, Pajotse zaak. Resto Duo in Halle biedt een erg uitgebreid menu aan op hun website, we waren dan ook enorm verbaasd van alle gerechten die tip-top in orde waren. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.

 1. Ontwikkelaars mogen (even) niet meer bouwen in Halle: “Bouwpauze om te bepalen wat we zelf willen voor onze stad”
  PREMIUM

  Ontwikke­laars mogen (even) niet meer bouwen in Halle: “Bouwpauze om te bepalen wat we zelf willen voor onze stad”

  Halle keurt de komende twee jaar geen aanvragen meer goed om appartementen te bouwen in de stad. Het stadsbestuur wil bepalen waar en hoeveel er nog kan bijgebouwd worden voor er nieuwe vergunningen toegekend worden. “Er is twintig jaar lang enorm veel bijgebouwd in Halle”, zegt schepen Marijke Ceunen (Groen). “Dat legt extra druk op onze stad. We kiezen nu voor kwaliteit boven kwantiteit.” Voor enkele projecten worden wel nog uitzonderingen gemaakt.
 2. Topchefs (onder wie Marcelo Ballardin) stellen feestelijke foodbox van Solucious samen: “Verenigingen kunnen zo wat extra verdienen”
  Halle/Gent/Antwerpen

  Topchefs (onder wie Marcelo Ballardin) stellen feestelij­ke foodbox van Solucious samen: “Verenigin­gen kunnen zo wat extra verdienen”

  Het foodservicebedrijf Solucious van distributiegroep Colruyt Group uit Halle lanceert een foodbox voor de feestdagen en doet daarvoor een beroep op twee absolute topchefs. ‘The Dinner by Marcelo’ is samengesteld door Marcelo Ballardin uit Gent en kan onder andere verkocht worden door verenigingen om zo wat geld in het laatje te brengen in een moeilijk coronajaar.
 1. Zo brengen transportbedrijven het coronavaccin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrijke rol
  Play

  Zo brengen transport­be­drij­ven het coronavac­cin tot bij u, en Brussel speelt daarin een belangrij­ke rol

 2. Voetganger kan losgeschoten aanhangwagen maar net ontwijken
  Play

  Voetganger kan losgescho­ten aanhangwa­gen maar net ontwijken