Drie leden van de Koninklijke KWB Toneelvereniging De Linde uit Lembeek overhandigden een mooie cheque aan de Zorgcirkels Jongdementie Halle-Vilvoorde
Volledig scherm
Drie leden van de Koninklijke KWB Toneelvereniging De Linde uit Lembeek overhandigden een mooie cheque aan de Zorgcirkels Jongdementie Halle-Vilvoorde © rv

Leden van KWB De Linde zamelen 1.000 euro in voor Memo

 1. Begeleidster van kinderopvang Okidoki besmet met coronavirus, opvang kan wel geopend blijven
  Halle

  Begeleid­ster van kinderop­vang Okidoki besmet met coronavi­rus, opvang kan wel geopend blijven

  In de buitenschoolse kinderopvang Okidoki werd bij één van de begeleiders een coronabesmetting vastgesteld. De begeleidster en de kinderen waarmee ze nauw contact had werden onmiddellijk in quarantaine geplaatst. Na overleg met de preventiearts van het Agentschap Opgroeien van de Vlaamse overheid, werd beslist dat de kinderopvang wel geopend blijft. Slechts een deel van de kinderen heeft contact gehad met de besmette begeleidster en ook de nodige voorzorgsmaatregelen werden onder de personeelsleden altijd strikt toegepast.
 2. Omstreden plannen aanbouw Historisch Stadhuis worden bijgestuurd: “Maar wat we ook doen... Het zal impact hebben op het Possozplein”
  Play
  PREMIUM
  Halle

  Omstreden plannen aanbouw Historisch Stadhuis worden bijge­stuurd: “Maar wat we ook doen... Het zal impact hebben op het Possoz­plein”

  De omstreden plannen voor de aanbouw aan het Historisch Stadhuis worden bijgestuurd. Onder andere gemeenteraadslid Yves Demanet (Halle2019) heeft heel wat kritiek op de geplande bombastische bijbouw op het Possozplein. Ook het schepencollege is niet tevreden over het ontwerp. De architecten leggen binnen enkele weken al een nieuw voorstel voor aan het schepencollege. “We verliezen tijd door deze aanpassingen, maar zo kunnen we de beste keuze maken”, zegt schepen van Patrimonium Pieter Busselot (CD&V).