De duurzame supermarkt LokaalHalle opende deuren op de Ninoofsesteenweg in Halle.
Volledig scherm
De duurzame supermarkt LokaalHalle opende deuren op de Ninoofsesteenweg in Halle. © Bart Kerckhoven

LabLokaal wordt plek waar Hallenaren elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en van elkaar kunnen leren

HalleIn LokaalHalle — een lokale en duurzame winkel in het centrum van Halle — geven Klimakkers en Avansa Halle-Vilvoorde je een platform om jouw ding te doen. Ze zijn daarvoor op zoek naar mensen die met een duurzame visie in het leven staan en deze willen delen via LabLokaal.

 1. Winnaars van eindejaarstombola I Love Halle bekend
  Halle

  Winnaars van eindejaar­stom­bo­la I Love Halle bekend

  De Verenigde Handelaars van Halle hebben de prijzen verdeeld van de grote I Love Halle eindejaarstombola. Elke aankoop bij een handelaar in Halle tijdens de eindejaarsperiode leverde een tombola op voor de klanten. Janne, Fleur en Elise trokken vorige week vijf winnaars uit meer dan duizend inzendingen. Eona Mertens, Jef Marcelis, Rita Devillé, Paula Vandenbosch en Marjan Vanden Hoof wonnen elk een aankoopbon ter waarde van 300 euro die ze kunnen spenderen bij Juwelier Bosmans in Halle.
 2. Museum Den Ast mikt tijdens krokusvakantie op jongste bezoekers
  Halle

  Museum Den Ast mikt tijdens krokusva­kan­tie op jongste bezoekers

  Het museum den Ast tijdens de hele krokusvakantie open en mikt tijdens die week ook op de allerjongste bezoekers met een heel programma op hun maat. Het museum wordt drie dagen lang een paradijs voor baby’s, peuters of kleuters. Je kan gratis het Museum XS ontdekken en onderweg halt houden bij sfeervolle zithoekjes die bezaaid zijn met verhalen over dieren, een plek waar dierenknuffels te vertroetelen zijn, verkleedpartijtje spelen met een gorillakostuum of ludieke beestenmaskers maken. Er zijn ook workshops waar de kinderen aan mee kunnen doen maar daarvoor moet wel ingeschreven worden. Alle info op www.denasthalle.be.