Anne Mathieu (55) is door KWB Toneel De Linde in de bloemetjes gezet. Daar werd ook haar man bij betrokken.
Volledig scherm
Anne Mathieu (55) is door KWB Toneel De Linde in de bloemetjes gezet. Daar werd ook haar man bij betrokken. © rv

KWB Toneel De Linde viert zilveren jubileum van Anne Mathieu

 1. Lieven Baert (Halle-Gooik) ziet competitie een maand opgeschort worden: “Kleine ramp voor alle ploegen”

  Lieven Baert (Hal­le-Gooi­k) ziet competitie een maand opgeschort worden: “Kleine ramp voor alle ploegen”

  Het besluit van minister Ben Weyts om alle zaalsporten vanaf woensdag tot het eerste weekend van november op te schorten treft ook het futsal. Er wordt nog onderzocht of profsport buiten deze regeling zal gehouden worden, maar wellicht heeft dat geen invloed op het zaalvoetbal. Ook eerstenationaler Halle-Gooik zal noodgedwongen (minstens) drie weken de deuren moeten sluiten.
 2. CAW Halle-Vilvoorde krijgt 9.000 mondmaskers van Haviland: “Meer dan welkom, want vraag naar psychologische hulpverlening stijgt”
  Halle-Vilvoorde

  CAW Hal­le-Vilvoorde krijgt 9.000 mondmas­kers van Haviland: “Meer dan welkom, want vraag naar psychologi­sche hulpverle­ning stijgt”

  De Intercommunale Haviland heeft 9.000 mondmaskers geschonken aan het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW) Halle-Vilvoorde. De mondmaskers zullen voornamelijk aan cliënten worden aangeboden voor wanneer ze in contact komen met de hulpverleners. “Vaak zien we ze toekomen met een vuil mondmasker of eentje dat niet helemaal voldoet aan de normen”, zegt adjunct-directeur Wim Van Campenhout van het CAW.
 3. Nieuwe Zuidbrug gemonteerd op belangrijkste werf in Halle: “Nu nog maanden las- en schilderwerk voor de boeg”
  Play
  PREMIUM
  Halle

  Nieuwe Zuidbrug gemonteerd op belangrijk­ste werf in Halle: “Nu nog maanden las- en schilder­werk voor de boeg”

  De Zuidbrug ligt eindelijk in Halle. Eind vorige week werden de indrukwekkende bogen op het brugdek gemonteerd. Maar het gevaarte van bijna duizend ton zal nog niet meteen over het Kanaal Brussel-Charleroi gelegd worden. “Het las- en schilderwerk neemt nog maanden in beslag”, zegt woordvoerster Carolien Peelaerts van De Vlaamse Waterweg die een stand van zaken geeft op de belangrijkste werf in de stad.