Een team met de knierobot aan het werk. Op het scherm wordt voortdurend belangrijke informatie over de patiënt meegedeeld.
Volledig scherm
Een team met de knierobot aan het werk. Op het scherm wordt voortdurend belangrijke informatie over de patiënt meegedeeld. © AZ Sint-Maria Halle

Knieprotheses voortaan preciezer geplaatst dankzij nieuwe robot: “Ook revalidatie loopt vlotter”

HalleDokters van het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria Halle kunnen voortaan rekenen op de trouwe assistentie van een robot bij het plaatsen van een knieprothese. Met dank aan de robot kunnen protheses zeer precies geplaatst worden en komt die ook in grote mate overeen met de originele knie. Ook de revalidatie zou sneller en makkelijker verlopen na een ingreep met hulp van de robot.

2 reacties

 • Edwin Serve

  2 maanden geleden
  Succes met de nieuwe methode
 • Ghislain Musch

  2 maanden geleden
  Bij mijn vrouw werd deze nieuwe methode doorDeneefen zijnteam een maand geleden toegepast .vernieuwing is vooruitgang op alle gebied .Proficiat voor het team van St Maria halle .
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Van de Plantentuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van de Planten­tuin tot De Hoorn: op deze 7 locaties in Vlaams-Bra­bant en Brussel maak je de mooiste trouwfoto’s

  Stap jij bijna in het huwelijksbootje en ben je nog op zoek naar een plekje waar je de mooiste dag van je leven kan vereeuwigen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want onze redactie zocht de mooiste locaties voor trouwfoto’s voor je uit. Van het begijnhof in Diest tot Ter Kamerenbos in Elsene: op deze 7 locaties in Vlaams-Brabant en Brussel leg je de mooiste trouwfoto’s vast.