Een luchtbeeld uit de video over Plan Boommarter.
Volledig scherm
Een luchtbeeld uit de video over Plan Boommarter. © rv/Plan Boommarter

Knappe luchtbeelden zetten succes van Plan Boommarter in de kijker: “Alleen al Hallerbos is met tien procent gegroeid”

HalleDe mensen achter Plan Boommarter, het project dat natuurgebieden met elkaar probeert te verbinden met groene ingrepen, lanceren een video om het project in de kijker te zetten. Onder anderen buurtbewoners werden geïnterviewd en de natuur zelf steelt de show met mooie luchtbeelden. Binnenkort worden trouwens nog eens vijf voetbalvelden aan bos aangeplant.

 1. Politiezones in Halle-Vilvoorde zoeken dringend 456 extra agenten: “Steeds moeilijker om veiligheid te garanderen”
  PREMIUM
  Halle/Vilvoorde

  Politiezo­nes in Hal­le-Vilvoorde zoeken dringend 456 extra agenten: “Steeds moeilijker om veiligheid te garanderen”

  De korpschefs van de politiezones in het arrondissement Halle-Vilvoorde trekken – andermaal – aan de alarmbel omdat het tekort aan agenten steeds groter wordt. In het hele arrondissement is er immers een deficit van 456 lokale en federale agenten. Volgens Kamerlid Tim Vandenput moet het rekruteringssysteem gemoderniseerd worden en hij krijgt bijval van de korpschefs. “Want als er niet snel een oplossing komt, kan de veiligheid niet langer gegarandeerd worden.”
 2. Oud Beersel in de prijzen op Brussels Beer Challenge: “Lichtpunt in een donkere periode”
  Beersel

  Oud Beersel in de prijzen op Brussels Beer Challenge: “Lichtpunt in een donkere periode”

  Verschillende bieren van Brouwerij Oud Beersel wonnen medailles op de Brussels Beer Challenge. De lambiekbrouwerij behaalde goud met de Oude Geuze Oud Beersel, zilver met de Oude Kriek Oud Beersel en met de Oude Geuze Vandervelden 137 en ten slotte ook brons met de Schaarbeekse Oude Kriek Oud Beersel. “Het zijn uitdagende tijden” zegt Gert Christiaens van Oud Beersel. “De bierverkoop is gedeeltelijk ineengezakt door sluiting van de horeca. Dat onze bieren in de prijzen vallen is voor ons wel een lichtpunt in deze donkere periode. We doen er alles aan om de brouwerij en haar historische bieren door deze crisis te brengen. Ik hoop dat de mensen die onze bieren nog niet kennen ze nu eens gaan proeven en dat onze bestaande klanten ze zeker nog eens laten knallen met de feestdagen.” De bieren van Oud Beersel zijn beschikbaar bij in de drankenhandels, supermarkten en in de webshop en brouwerijwinkel van Oud Beersel.
 1. China is gestart met boringen in de maan
  Play

  China is gestart met boringen in de maan

 2. Man kan kantelende wagen nipt ontwijken
  Play

  Man kan kantelende wagen nipt ontwijken