Juf Ann Desmecht en juf Marleen Vermeren gaan na een carrière van 40 jaar met pensioen als kleuterjuffen. Ze stonden jarenlang in de kleuterklasjes van Don Bosco Halle.
Volledig scherm
PREMIUM
Juf Ann Desmecht en juf Marleen Vermeren gaan na een carrière van 40 jaar met pensioen als kleuterjuffen. Ze stonden jarenlang in de kleuterklasjes van Don Bosco Halle. © rv

Kleuterjuffen Marleen en Ann na 40 jaar met pensioen: “Wat we gaan missen? De kinderen natuurlijk!”

HalleKent u juf Marleen en juf Ann nog? De kleuterschool van Don Bosco Halle wuift Marleen Vermeren (60) en Ann Desmecht (60) uit, die na een carrière van veertig jaar met pensioen gaan. Maar voor ze van de rust genieten trakteerden ze alle kleuters op pannenkoeken: 480 in totaal! 

  1. Eerste Lazy Sunday in Sint-Rochuswijk is meteen succes
    Halle

    Eerste Lazy Sunday in Sint-Rochuswijk is meteen succes

    De eerste ‘Lazy Sunday’ in een reeks van vijf in de Sint-Rochuswijk was meteen een succes. Buurtbewoners Arthur De Smet en Bram Ghysels organiseren de muzikale aperitiefmomenten opnieuw in de pastorietuin aan de Melkerijstraat omdat de buitenkant van de Sint-Rochuskerk gerestaureerd wordt. Dat heeft zijn voordelen, want de plaatselijke KWB moet door die zelfde restauratie ook uitwijken voor het zondags café. En dus kunnen leden van de KWB ook genieten van een streepje muziek terwijl de andere bezoekers dan weer een fris drankje bij de bar konden bestellen. Vandaag was het Cordhang die voor de muziek zorgde. Op zondag 14 augustus treedt Ftakke op. Geert en Mieke Maeckelbergh komen langs op 21 augustus. Een week later is het podium aan Laurent De Jaegher en op zondag 4 september sluit Ofni de reeks af. Alle concerten starten om 11 uur.