De Braderie lokte zaterdag heel wat volk naar Halle.
Volledig scherm
De Braderie lokte zaterdag heel wat volk naar Halle. © Bart Kerckhoven

Klanten scoren meteen stevige kortingen tijdens Braderie in Halle

 1. Plannen voor witloofloods verhitten gemoederen in beschermde Vogelzangbeekvallei: “Onbegrijpelijk dat dit toegelaten zou worden”
  Play
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw/Anderlecht

  Plannen voor witloof­loods verhitten gemoederen in beschermde Vogelzang­beek­val­lei: “Onbegrij­pe­lijk dat dit toegelaten zou worden”

  Op de grens van Sint-Pieters-Leeuw en Anderlecht staan een witloofteler en een natuurvereniging lijnrecht tegen over elkaar. De inzet: de bouw van een nieuwe loods aan de rand van de beschermde Vogelzangbeekvallei. “Die mastodont maakt de natuur kapot”, klinkt het bij natuurorganisatie CCN Vogelzang CBN. Op het landbouwbedrijf begrijpen ze de commotie niet.
 2. Lambikstoempers serveren Brusselse bieren tijdens 21ste Bierweekend
  Zennevallei

  Lambik­stoem­pers serveren Brusselse bieren tijdens 21ste Bierweek­end

  Bierliefhebbers die graag nieuw bieren willen ontdekken en proeven kunnen op zaterdag 27 en zondag 28 augustus terecht op het 21ste Bierweekend van De Lambikstoempers in Alsemberg. De bierproeversvereniging zal er meer dan honderd verschillende bieren serveren. Bezoekers kunnen het lekkers proeven in glaasjes van 15 centiliter. De Lambikstoempers beloven zoals elk jaar opnieuw enkele ‘speciallekes’. Dit keer staan de Brusselse bieren centraal. De organisatoren houden ook opnieuw de Biertombola zodat wie wint naar huis gaat met een mooie bierprijs. En terwijl mama en papa de bieren degusteren kunnen kinderen meedoen aan een grote kleurwedstrijd of zich uitleven op het springkasteel. Het Bierweekend vindt plaats op zaterdag 27 augustus van 14 uur tot middernacht en op zondag 28 augustus van 14 uur tot 20 uur in het bezoekerscentrum De Lambiek in Alsemberg. Alle info op deze link.