Kinderen kunnen al ravotten in de nieuwe waterspeeltuin in Halle.
Volledig scherm
Kinderen kunnen al ravotten in de nieuwe waterspeeltuin in Halle. © Bart Kerckhoven

Kinderen kunnen al ravotten in (een deel van) de waterspeeltuin in Halle

HalleEen officiële opening organiseert de stad Halle pas wanneer alles klaar is maar de kinderen kunnen vanaf nu wel al ravotten in de waterspeeltuin op Nederhem. 

 1. SK Pepingen-Halle voert na twee speeldagen noodgedwongen trainerswissel door: Patrick De Vogelaere nieuwe T1, Jean-Louis Meynaert sportief raadgever
  Voetbal 2NB

  SK Pepingen-Hal­le voert na twee speeldagen noodgedwon­gen trainers­wis­sel door: Patrick De Vogelaere nieuwe T1, Jean-Louis Meynaert sportief raadgever

  Pepingen-Halle begon het nieuwe kampioenschap met nul op zes. Toeval of niet, maar de club is overgegaan tot een trainerswissel. Marijn Vanderheyden was aan zijn eerste seizoen begonnen bij Pepingen-Halle, maar vroeg zelf om de samenwerking te verbreken. Patrick De Vogelaere wordt de nieuwe T1, Jean-Louis Meynaert sportief raadgever.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.