Anouk Cael, Tania Boonaert en Ine Tierens in de winkel Karakter Fashion in Halle.
Volledig scherm
Anouk Cael, Tania Boonaert en Ine Tierens in de winkel Karakter Fashion in Halle. © rv

Karakter Fashion viert twintigste verjaardag met modeshows, workshops en bubbels

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Oud-leerkrachten Onze-Lieve-Vrouwecollege verzamelen voor gezellige reünie in Halle
  Halle

  Oud-leerkrach­ten On­ze-Lie­ve-Vrouwecol­le­ge verzamelen voor gezellige reünie in Halle

  De oud-leerkrachten van het Onze-Lieve-Vrouwecollege in Halle verzamelden opnieuw voor een gezellige reünie in café de Sleutel. Door de coronacrisis kon de bijeenkomst vorig jaar niet plaatsvinden. Meer dan veertig collega’s van de school die in 2005 fusioneerde met het Heilig Hartinstituut tot het Heilig Hart&College praatten bij in het café en haalden herinneringen op aan de jaren die ze voor de klas stonden in het college. Het was alweer de veertiende keer dat de ‘collégiens’ samenkwamen.
 3. Kostprijs tijdelijke fietsenstalling station Sint-Genesius-Rode stijgt van 200.000 naar 350.000 euro: “Maar investering is geen verloren kost”
  Sint-Genesius-Rode

  Kostprijs tijdelijke fietsen­stal­ling station Sint-Genesius-Ro­de stijgt van 200.000 naar 350.000 euro: “Maar investe­ring is geen verloren kost”

  De bewaakte fietsenstalling aan het station van Sint-Genesius-Rode zal 150.000 euro meer kosten dan oorspronkelijk gepland. Dat is liefst 75 procent meer dan begroot. “Het wordt een duur verhaal maar dit project moet er komen om fietsdieven af te schrikken”, zegt schepen van Openbare Werken Miguel Delacroix (IC-GB).