Kapper Marc Dekegel uit Halle en leerlingen Haartooi van het GO! technisch atheneum in Halle waren maandag aan de slag in een veldkapsalon in het Waalse Goffontaine.
Volledig scherm
Kapper Marc Dekegel uit Halle en leerlingen Haartooi van het GO! technisch atheneum in Halle waren maandag aan de slag in een veldkapsalon in het Waalse Goffontaine. © rv

Kappers zonder Grenzen zamelen nu ook voedsel in: “Slachtoffers vragen zich af hoe ze de winter zullen doorkomen”

HalleDe actie van kapper Marc Dekegel en de leerlingen van het GO! technisch atheneum in Goffontaine krijgt een vervolg. Er wordt de komende tijd nog voedsel ingezameld voor de slachtoffers van de overstromingen in het Waalse dorpje.

  1. Kapper Marc en leerlingen Haartooi zetten veldkapsalon op in door overstromingen getroffen Goffontaine: “Hopelijk bezorgen we slachtoffers een mooi moment na alle miserie”
    PREMIUM
    Halle

    Kapper Marc en leerlingen Haartooi zetten veldkapsa­lon op in door overstro­min­gen getroffen Goffontai­ne: “Hopelijk bezorgen we slachtof­fers een mooi moment na alle miserie”

    Kapper Marc Dekegel en tien leerlingen Haartooi van het GO! technisch atheneum in Halle trekken binnenkort naar het Waalse rampgebied om er in het dorpje Goffontaine het haar te knippen van de slachtoffers van de watersnood. “Mensen kunnen na alle ellende hun hart luchten in de kappersstoel en met een mooie snit vertrekken”, vertelt Marc die zelf al een paar keer aan de slag was in het gebied als vrijwilliger.