Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) bezocht revalidatieziekenhuis Inkendaal in Vlezenbeek. Hij werd onder andere rondgeleid door algemeen directeur Sofie Blancquaert.
Volledig scherm
Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) bezocht revalidatieziekenhuis Inkendaal in Vlezenbeek. Hij werd onder andere rondgeleid door algemeen directeur Sofie Blancquaert. © rv

“Kamers voor vier personen zonder sanitair? Dat is echt wel niet meer van de tijd” Revalidatieziekenhuis Inkendaal kijkt uit naar moderne nieuwbouw

Het revalidatieziekenhuis Inkendaal in Vlezenbeek krijgt een moderne nieuwbouw. Dankzij Vlaams geld kan het project versneld uitgevoerd worden. De noden op de campus zijn hoog en dat mocht ook Vlaams minister Wouter Beke (CD&V) ondervinden tijdens een werkbezoek. “Ik ben onder de indruk van het werk dat hier verricht wordt”, zegt Beke.

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).