Jeugdcentrum De Kazerne langs de Leide in Halle.
Volledig scherm
Jeugdcentrum De Kazerne langs de Leide in Halle. © Google Maps

Jeugdcentrum Halle doet dienst als kindervaccinatiecentrum voor de Zennevallei

HalleKinderen tussen 5 en 11 jaar zullen hun coronavaccin in de Zennevallei krijgen in een speciaal ingericht kindervaccinatiecentrum.

 1. Kylian Hazard (RWDM) scoort en laat scoren in derby tegen RSCA Futures (0-4): “Onze efficiëntie maakte het verschil”
  voetbal Challenger Pro League

  Kylian Hazard (RWDM) scoort en laat scoren in derby tegen RSCA Futures (0-4): “Onze efficiën­tie maakte het verschil”

  Hoewel de eindscore anders doet vermoeden was de Brusselse derby tussen RSCA Futures en RWDM door de vele kansen er ééntje om duimen en vingers te likken. Het sleutelmoment was kort na de rust. In plaats van de verdiende gelijkmaker voor de thuisploeg viel een tweede Molenbeeks doelpunt na een perfect uitgevoerde counter aan de overzijde: 0-2 en boeken toe.
 2. Ronald Detige (44) begeleidt de slachtoffers van de aanslagen in Zaventem: “Veel mensen kijken nu pas voor de eerste keer de daders in de ogen”
  PREMIUM

  Ronald Detige (44) begeleidt de slachtof­fers van de aanslagen in Zaventem: “Veel mensen kijken nu pas voor de eerste keer de daders in de ogen”

  Het parket van Brussel. Het kluwen van justitie waar misdadigers van de ergste soort worden opgespoord en vervolgd. Hier werkt ook Ronald Detige (44), al 13 jaar op de dienst slachtofferonthaal. Zijn rol is er een van de discretere aard, maar voor één keer treedt hij voor ons op de voorgrond om te vertellen wat hij precies doet. Het grote terreurproces van de aanslagen van 22 maart 2016 speelt daarbij een grote rol. “Na 7 jaar durven sommigen nog steeds niet aan die bewuste dag te denken.”
  Brussel
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.