De afvalophalers van Intradura halen vanaf 2021 overal dezelfde zakken op.
Volledig scherm
De afvalophalers van Intradura halen vanaf 2021 overal dezelfde zakken op. © Mozkito

Inwoners van achttien gemeenten zetten vanaf 2021 dezelfde huisvuilzakken buiten: Afval sorteren kost dan overal even veel

In de achttien gemeenten waar Intradura het afval ophaalt worden vanaf 2021 dezelfde GFT- en restafvalzakken ingevoerd. Dat moet afvaltoerisme voorkomen. De prijzen worden gelijkgetrokken. “Het heeft dan geen zin meer om het afval aan te bieden in een ‘goedkopere’ gemeente”, zegt schepen van Afvalbeleid Johan Servé (Sp.a).

1 reactie

 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 jaar geleden
  Als ze iets anders uitvinden zal het wel duurder zijn, of dacht u soms dat de prijzen gingen zakken ?
 1. Seniorenvereniging kan na twee jaar nog eens feesten in ‘t Vondel
  Halle

  Senioren­ver­e­ni­ging kan na twee jaar nog eens feesten in ‘t Von­del

  Seniorenvereniging S-Plus Bond Achilles Van Acker kon na een gedwongen coronapauze van twee jaar nog eens een feest organiseren in ’t Vondel. 350 senioren uit Halle en omgeving zakten af naar het cultureel centrum. “Dat is bijna evenveel als in 2019, toen we ruim 400 senioren mochten ontvangen”, zegt voorzitter Arno Pirolo. “We zijn dan ook zeer tevreden met deze opkomst voor zanger Guy Neve en Les Folles de Gand. Met deze activiteiten willen we als vereniging blijven vechten tegen de vereenzaming van onze Halse senioren. Na twee jaar corona is dit alles behalve een makkelijke opgave, maar we zijn zeker vastberaden om door te zetten.”
 2. Laureaat Grello met Halle-Gooik in halve finale play-offs: “Tegen Herentals zal het beter moeten zijn”
  Futsal eerste nationale

  Laureaat Grello met Hal­le-Gooi­k in halve finale play-offs: “Tegen Herentals zal het beter moeten zijn”

  Vrijdag begint Halle-Gooik aan de halve finale van de play-offs. De ploeg staat meteen voor een zware verplaatsing naar Herentals. Bij de competitieleider rekent men op de diensten van Grello. De Braziliaan had tegen Hasselt twee redenen om te feesten. Naast de kwalificatie mocht hij ook nog eens juichen om zijn honderdvijftigste officiële goal voor Halle-Gooik.