Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © RV

Intradura roept om op glas gratis naar recyclagepark te brengen

Pajottenland/ZennevalleiDoor het aanhoudende warme weer brengen we het glas massaal naar de glasbol, want dan drinken we al eens graag een glaasje.

 1. Brand bij pluimveekwekerij aan rand Hallerbos
  Halle

  Brand bij pluimveek­we­ke­rij aan rand Hallerbos

  Er is vanavond brand uitgebroken op een pluimveebedrijf in Halle. Het vuur bij kwekerij Wyverkens aan de rand van het Hallerbos werd opgemerkt omstreeks 18.45 uur. Toen de brandweer aankwam stond al een vrachtwagen en deel van de schuur in brand. Ploegen van de brandweerzone Vlaams-Brabant West zijn momenteel de bluswerken aan het uitvoeren. Wellicht onstond de brand na een kortsluiting. Het is onduidelijk of er dieren in de brand gebleven zijn. Menselijke slachtoffers zijn er voorlopig niet.
 2. RECHERCHE OP RUST. Commissaris Ronald Speltens (63): “In 9 jaar hebben we 250 pedofielen gearresteerd”
  PREMIUM
  Halle/Sint-Genesius-Rode

  RECHERCHE OP RUST. Commissa­ris Ronald Speltens (63): “In 9 jaar hebben we 250 pedofielen gearres­teerd”

  “Ik zal mijn ervaring nu gebruiken om mee te werken aan ‘cold cases.” Ronald Speltens uit Halle zwaait na een carrière van 36 jaar af bij de politie. Hij jaagde op pedofielen in het Brusselse, stond met getrokken wapens tegenover collega’s en rolde met zijn team een internationale pooierbende op na een moord. Hij deelt zijn opvallendste anekdotes uit een rijkgevulde loopbaan met ons.